logolar-15

KAYIT YENİLEME DAVET MEKTUBU

Sayın Velimiz;

·      Okulumuza halen devam eden öğrencilerimizin, 2018-2019 eğitim yılı okul kontenjanlarında yerlerini almalarına yönelik çalışma başlatılmıştır. Bu uygulamada öncelikli amaç, okulumuza devam etmek isteyen öğrencilerimizi tespit etmek ve okuldaki yerlerini muhafaza etmektir. Kayıt yenilemeyecek öğrencilerin yerine okulumuza yeni kayıt yaptıracak öğrencilerle ilgili sağlıklı planlama yapabilmektir. Kontenjanımız dolduktan sonra kayıtlarımız kapatılacaktır.

·      Okul ücretlerine eğitim-öğretim, öğle yemeği ve KDV dâhildir.

·      Anasınıfı ve 1. Sınıflar için sabah kahvaltısı da dahildir.

·       Kayıt yenilemeler 05 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ - 03 MART 2018 Cumartesi tarihleri arasında, Pazartesi-Cuma günleri arası her gün saat 09.00 ile 16.00, Cumartesi günleri ise 10.00-14.00 saatleri arasında okulumuzda yapılacaktır.

·      Anasınıfı, 1. Ve 5. Sınıf Okul ücretleri aşağıda belirtilmiştir.

ANASINIFI                                             (2013 – 2014 DOĞUMLULAR)

1.SINIF

5. SINIF

18.000 ₺

19.000 ₺

PEŞİN ÖDEMELERDE ALTTAKİ TABLO UYGULANACAKTIR.

05 Şubat – 03 Mart

05 Mart – 31 Mart

02 Nisan – 28 Nisan

% 8

% 7

·      Kardeşlerde toplam üzerinden % 5 indirim uygulanır.

·      Okul ödemeleri sadece nakit, çek veya kredi kartı ile yapılabilecektir. Bunun dışında herhangi bir ödeme şekli(senet v.b) kabul edilemeyecektir.

·      Yenilenen kayıtların ödeme planları yapılırken, devam eden ödemelerinizin bitiminden sonraki aydan başlamak üzere, 2019 Haziran ayına kadar KREDİ KARTINA (tüm kredi kartlarına) mail order sistemi ile taksit yapılabilmektedir.

·      Kayıt yenileme için okulumuza gelirken geçerli bir kimlik belgenizi Mail Order sistemine açık kredi kartınızı yanınızda getirmeniz önem arz etmektedir.

·      Kayıt için okula bizzat gelinmesi gerekmektedir. Gelmeden önce randevu almanız rica olunur.

Başarılı sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir eğitim-öğretim yılında yeniden birlikte olmak dileği ile…