istekbasarı2

13 Nisan Cuma günü proje öğrencilerimiz İstek kolejinin düzenlemiş olduğu Bİlim Şenliği ve Proje yarışmasına katıldılar.Yıl boyunca proje kulüp saatlerinde fen öğretmenleri Menar Yılmaz rehberliğinde projelerini hazırlayan öğrencilerimiz emeklerinin meyvelerini toplamaya devam ediyorlar.Şehir içi ve şehir dışından toplam 59 projenin davet edildiği proje yarışmasında 5A sınıfı öğrencilerimiz Reyyan Güler ve Zeynep Berra Karaoğuz 5  ve 6. Sınıf kategorisinde 1.lik ödülü aldılar.öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

istekbasarı1

istekbasarı4