BIG Challenge Day 3 1

Private Bahçelievler Şefkat Secondary School students competed enthusiastically in “Big Challenge Day 3”. Grade 5 students performed in Spelling Bee. In this part, they tried to spell words correctly in order to learn how to pronounce them. Grade 6 students completed the missing parts of songs while listening them. Besides, in memory game, they looked at the pictures of some vocabularies and tried to write what they remember. Finally Grade 7 students competed in Quiz Show in which questios were from different disciplines. At the end of the programme, students were both enjoyed and pleased with. Each participants were given a certificate and winners of the day were gifted with medals.

BIG Challenge Day 3 2

BIG Challenge Day 3 3BIG Challenge Day 3 4