Atık Maddelerden Giysi Tasarımı Yarışması

Atık Ürünlerden Giysi Tasarımı Yarışması

Maddeleri eğlenceli şekilde geri dönüşüme çevirmek; çevrenin doğanın dengesinin korunabilmesini ve doğaya verilen zararı eğlenceli bir şekilde minimuma indirmek için 6. 7. 8. Sınıf öğrencilerimiz Müzik Öğretmenimiz Deniz Candan Uzun eşliğinde atık maddelerden tasarladıkları kıyafetleri sergilediler. Öğrenciler kağıt, gazete, pipet, cips ambalajları, karton…vb malzemelerden kıyafetler tasarladılar. Öğrencilerimizden Z. Ceren Özkahraman bulaşık eldivenlerinden yaptığı tasarımı ile birinciliğe layık görülmüştür. Yarışma boyunca aynı zamanda kontrollü tüketim, daha temiz bir dünya, çevre kirliliğine dikkat çekmekle ilgili bilgiler verilmiştir.

Başarılarımız
Haftalık Ödevler
Aylık Yemek Listesi
Sınav Sonuçları